Семейство Обама и Spotify се разделиха

Барак Обама може и от доста време да не е президент, но това не означава, че влиянието му е намаляло. Както и това на съпругата му Мишел Обама.
Така например през 2019 г. семейство Обама подписа договор със Spotify чрез компанията си Higher Ground. Така например бяха създадени подкаст предаванията The Michelle Obama Podcast и Renegades: Born in the USA с Барак Обама и Брус Спрингстийн.
Слуховете са, че сделката е била на стойност 25 милиона долара, но през април стана ясно, че тя може и да не бъде продължена. Сега става ясно, че семейство Обама и Spotify не са продължили договора си.
Вместо това, те са подписали такъв с Audible – платформата, притежавана от Amazon, за аудиокниги. Смята се, че Барак Обама не е бил доволен от някои от условията, които Spotify са предявили, като например ограничение в разпространението в други платформи.
Сега се очаква семейство Обама да има по-голяма свобода. Защото сделката не е ексклузивна, което означава, че те могат да продадат съдържанието си и на други платформи, пише Deadline.
В официално изявление от Spotify дават да се разбере, че решението да не продължат работа с компанията на Барак и Мишел Обама е било тяхно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцеса Шарлийн прикова всички погледи

След дълго отсъствие поради здравословни проблеми принцесата на Монако – Шарлийн, която е бивша южноафриканска олимпийска плувкиня, се върна в княжеството през март. Малко след това тя даде интервю за френския вестник Nice-Matin, в което обясни, че се чувства по-добре, но все още не се е възстановила напълно. В началото на […]

Subscribe US Now