Принцеса Шарлийн прикова всички погледи

След дълго отсъствие поради здравословни проблеми принцесата на Монако – Шарлийн, която е бивша южноафриканска олимпийска плувкиня, се върна в княжеството през март. Малко след това тя даде интервю за френския вестник Nice-Matin, в което обясни, че се чувства по-добре, но все още не се е възстановила напълно.
В началото на юни пък стана ясно, че принцеса Шарлийн е изправена пред друго предизвикателство – положителна проба за Covid-19. Тогава дворецът на Монако потвърди, че Шарлийн има някои симптоми и е с коронвирус, като увериха, че здравословното ѝ състояние не е източник на безпокойство. 
По всичко личи, че принцесата се е възстановила и изглежда повече от добре. Доказателство за това са последните снимки на Шарлийн от светското събитие, на което присъства. 
Заедно със съпруга си принц Албер тя беше на церемонията по откриването на 61-ия телевизионен фестивал в Монте Карло.
Правейки първото си публично излизане след толкова време, тя накара всички да говорят за нея с впечатляваща изумруденозелена рокля на Lanvin, която беше съчетала с невероятни бижута от Van Cleef & Arpels, отбелязват от People. 
Още миналата седмица принцеса Шарлийн съобщи за края на изолацията си от COVID, който прекара леко.
Тя застана без маска до принц Албер и дъщеря им принцеса Габриела на балкона на двореца, където те наблюдаваха годишното религиозно шествие на Християнския корпус. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващото разкритие за дъщерята на Джей Ло

Случва се от време на време Дженифър Лопес да публикува снимки в профила си в Instagram, на които е в компанията на децата си – близнаците Макс и Еме. И благодарение на тези снимки разбираме едно – все по-очевидна става поразителната прилика между нея и 14-годишната Еме. Освен визуално обаче, майка и дъщеря […]