Твърдото решение на Хайди Клум

Хайди Клум без съмнение е един от най-известните модели в света. Част от кариерата й е свързана с една от най-популярните марки за бельо в света Victoria’s Secret. Защо обаче Хайди отказа да участва в документалния филм за Victoria’s Secret?
“Ако търсите негативна история, няма да я откриете при мен”, казва 49-годишната Клум.
Тя участва в подкаста на Variety, където обяснява защо е отказала да участва във Victoria”s Secret: Angels and Demons – документалната поредица на Hulu, в която се разкрива връзката на марката и създателя й Лес Уекснър с Джефри Епстийн.
Хайди коментира, че е гледала първи от общо трите епизода, но “не познавах почти никой от хората там”. “Нямах представа кои са тези хора”, признава още тя и казва, че времето, през което е работила за Victoria”s Secret, е било едно от най-страхотните в живота й.
Моделът обаче допълва, че е била шокирана от разкритията и обвиненията, които се правят в документалния филм. Но така и не е видяла доказателства за повечето от тях. “Така че спрях да го гледам”, казва Клум за Victoria”s Secret: Angels and Demons

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа се подложи на операция! Намали си бюста, защото вече не е... СНИМКА 18+

Фолкзвездата Андреа си е намалила бюста, разкри пред „Телеграф“ самата тя. Дълги години блондинката възбуждаше феновете с огромно деколте, което обаче остана в миналото за ужас на цицоманите. „С по-малките гърди вече ми е по-леко, а и големите вече не са модерни“, заяви пред вестника бившата пайнерка. Тя не може […]

Subscribe US Now