Теди Джорджо вдигна пищна сватба на морето със… СНИМКИ

Известният диджей Теди Джорджо вдигна сватба за чудо и приказ на морето с цели 200 гости, които почерпи не с какво да е, а с 5-степенно меню. “Приятелката на сина ми DJ Theo, хвана букета. Надяваме се те да бъдат следващите младоженци”, сподели пред “Телеграф” диджеят.

Тодор Георгиев и Миглена Александрова, които са заедно от 13 години, сключиха брак на 25 юни, а подробностите за купона им, ще предизвикат немалък интерес.
“Избрахме сватбата да бъде в Албена, защото за нас това е много сантиментално място. Там се запознахме и там мина част от живота ни.

Водещи на партито бяха DJ Goro, DJ Vito, DJ Orlin и синовете ми DJ Diass и DJ Theo, разказва още младоженецът. И добавя:
“Най-атрактивен беше нашият внук Самуил, който е на 2 г. и не се отдели от нас. Във веселата част се включиха и нашите близки приятели Стефан Илчев, Деси Слава и Тони Дачева. Прекрасната Лия ни изненада с изпълнение на хита “Обич за двама”, което много ни трогна”, добави той, като им благодари за незабравимите емоции, както и на екипа на събитието, и на кумовете, които са дългогодишните им приятели Мирослава Иванова и Иван Недев.

Председателят на общинския съвет – Дряново и неговата половинка избраха да подкрепят една благотворителна инициатива “Предай добро за Симона” вместо подаръци. Те събраха 3690 лв. за 3-годишното момиченце Симона Пенковска от Габрово, която има тежко заболяване и се нуждае от спешно лечение, което струва 110 000 евро./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко секси са Кармен Електра и Джени Макарти

Марката за бельо и бански на Ким Кардашиян SKIMS се радва на голям успех и сериозни продажби. А причината за това са не само широката гама продукти като цвят и размери, и относително ниските цени. SKIMS залагат и на атрактивна рекламна кампания. Преди месеци видяхме супер секси фотосесията на две […]

Subscribe US Now