Има ли виновници за смъртта на Матю Пери

Бившата звезда от “Приятели” Матю Пери почина на 28 октомври на 54 години, а начинът му на смърт беше определен като случаен. Доклад от аутопсията тогава показа, че той е починал от остри ефекти на кетамин, с други допринасящи фактори, включително удавяне, коронарна артериална болест и ефекти на бупренорфин, като се позовава на лекарство, използвано за лечение на разстройство, свързано с употребата на опиати.
През декември съдебният лекар на окръг Лос Анджелис приключи разследването на смъртта му. През май полицията на Лос Анджелис съобщи, че след като съдебният лекар е публикувал доклада си, полицията на Лос Анджелис е започнала разследване на обстоятелствата на смъртта му от свръхдоза.
През май разследващ източник от полицейското управление на Лос Анджелис съобщи, че отделът е работил с Агенцията за борба с наркотиците в опит да установи откъде идва кетаминът, убил Пери. Разследването на органите на реда е започнало през декември след доклада на съдебния лекар.
Сега източник от правоприлагащите органи казва пред People, че разследването на смъртта на Матю Пери от кетамин е “близо до края си” и полицията смята, че “няколко души” трябва да бъдат обвинени. За момента не са съобщени имена. Източникът твърди също, че прокуратурата на САЩ ще вземе окончателното решение дали да повдигне или не обвинения.
Една година преди смъртта си, Матю Пери говори открито в мемоарите си “Приятели, любовници и голямото лошо нещо” за борбите си със зависимостта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как се справя Григор Димитров с познаването на футболни отбори

Сезонът на трева започна не особено успешно за Григор Димитров, но очакваме българинът да даде всичко от себе си и да се представи достойно на Wimbledon, който започва следващата седмица. Преди обаче отново да видим Димитров в действие в това, което може най-добре, попаднахме на интересно видео в профилите в социалните […]

Subscribe US Now