Тайната на Брук Шийлдс да изглежда толкова добре на 57 г.

Все по-често чуваме да се казва, че 50 е новото 30. И все пак, според нас става въпрос по-скоро за изключения при някои дами – каквото и да си говорим, много трудно е 50-годишна жена да изглежда по-добре от 30-годишно момиче.
Колкото и усилия да полагаме за тялото се, както и добре да се грижим за него обаче, годинките си казват своето. А малките признаци, че остаряваме, с всеки изминал ден стават все по-забележими.
Ако обаче спазваме определен хранителен режим и спортуваме редовно, можем и да изглеждаме наистина забележително, а с фигурата си да караме много млади момичета да ни завиждат.
Типичен пример за добре поддържана жена на 50+ години е Брук Шийлдс. Актрисата навърши 57 години на 31 май, но за годините си изглежда наистина ослепително. И за да не звучат думите ни някак хвърчащо, прилагаме и малко “доказателства” под формата на видео. 
Брук Шийлдс разкри една от своите тайни за това как се поддържа във форма. И тя е ледена вана. В нейния случай леден басейн. Актрисата сподели клип, на който я виждаме по бански да се потопява в малък басейн. И съдейки по изражението на лицето ѝ, е пълен с много студена вода. 
“Както повелява традицията на Деня на благодарността”, пише Брук Шийлдс под клипа. А приносът на ледените вани е неоспорим, както скоро доказа и Никол Шерцингер. Също като Брук Шийлдс, и Никол се грижи да има здрав дух в здраво тяло и поддържа здравето си по този начин.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ревнува ли Ким Кардашиян от Емили Ратайковски

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън бяха двойка за около девет месеца, но през август се разделиха. Наскоро се заговори, че той сега се среща с Емили Ратайковски, докато Ким Кардашиян пък изглежда, че засега не е отново обвързана. Самата Ким явно не страда от този факт и дори напротив – […]