За какво се извини Дуа Липа

В сряда, 27 юли, Дуа Липа направи зрелищно шоу в Торонто. Но освен с изпълнението на песните, тя привлече погледите на публиката, но и на хората в публичното пространство, с фойерверките по време на концерта си. А на всичкото отгоре, част от тя се оказват и непланирани, и неразрешени.
Така шоуто завършва с огън и светкавици (и то в прекия смисъл на думите). Но те не са част от специално подготвените визуални ефекти, а идват на всички като изневиделица – според полицията от човек, който хвърлил фойерверки на сцената.
Трима души са получили леки наранявания и са получили спешна медицинска помощ на място. Нанесени материални щети няма, пише USA Today.
Въпреки че няма сериозно пострадали, Дуа Липа излезе с позиция и извинение за инцидента, текстът на което публикува в стори в Instagram.
“Създаването на безопасно и приобщаващо пространство на моите концерти винаги е мой първи приоритет, а с екипа сме също толкова шокирани и объркани от събитието, колкото и вие.”
“… много съжалявам за всеки, който е бил уплашен, не се е чувствал в безопасност или чието удоволствие от шоуто е било помрачено по някакъв начин”, написа изпълнителката.
До момента виновникът за случилото се не е идентифициран, а следователите работят с охраната на арената, за да прегледат записите от видеонаблюдението по време на концерта.
Шоуто на носителката на Грами е част от турнето Future Nostalgia Tour, което стартира през февруари. То беше предвидено за по-рано, но бе отложено за тази година заради пандемията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звездите с татуировки, вдъхновени от Дисни

Навън е жега и дрехите оскъдни. Разкриват и части от тялото, които привличат погледите. Не, не става въпрос (само) за изваяни плочки или стегнато дупе, а за интересните татуировки. Същите, по които не само обикновените хора, но и много световноизвестни личности са луди. И докато някои се шарят безразборно, други се “разписват” със […]