Не сте виждали Гала в този вид на поляната… СНИМКА

Гала може да ни изненада по всевъзможен начин – дали с избора си на тоалет или пък със заниманията, когато е извън ефир и не воде предаването си “На кафе”.

Поредното потвърждение за това се намира в профила на популярната тв водеща, която успя само с един кадър да избие рибата, предизвиквайки вълна от коментари.
Гала се появи по минижуп, заголи бедра и стана горещо… СНИМКА

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe)

Разбира се, под публикацията на блондинката заваляха реакции и комплименти, но някои от последователите й не пропуснаха да я захапят, че се е облякла с “твърде официален анцунг” за поляната.
От други снимки в профила на Гала пък става ясно, че компания сред природата им правят близката им приятелка Зейнеб и мъжът й Стоян Балевски./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Янка Рупкина и Владислав Славов с грандиозен концерт "Песните ти, Българийо" в Бургас

Янка Рупкина и Владислав Славов ще вдигнат грандиозен концерт скоро в Бургас, а повода е 60-тата годишнина на голямата ни фолклорна певица на сцената. На 6 май (петък), в 12:00 ч., навръх Гергьовден, на пл. “Атанас Сиреков” (пред Общината) двамата ще вдигнат настроението на многобройната публика. Най-обичаната българска народна певица празнува […]