Лили Иванова неуморна по време на турнето си! Пее и скача като момиче СНИМКИ

Лили Иванова вече не се страхува от К-19 и тръгна на поредно турне из градовете в България. А залите на Примата на естрадната музика се пръскат по шевовете и не са способни да поберат всички желаещи. 

Вече осем от концертите на Лили от турнето й през 2022 година са в историята, а тепърва предстоят нови дати за още градове из страната. А междувременно тя показа снимки от концертите, за каквато публика мечтае всеки един артист. 
На последния си концерт във Видин голямата българска певица се раздаде и пя от сърце и душа пред публиката. На сцената с иконата на българската поп музика са неотлъчно музикантите от “Li Orchestra” – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии, и LaTiDa – беквокали.
 

По време на лятното си турне живата легенда на българската естрада пее много от своите хитове, които са любими на публиката. И съвсем заслужено получава всеки път бурни аплодисменти и задължителен бис накрая. 
В турнето са включени 30  града с общо 31 концерта. Първият концертът бе в родния й Кубрат на 14 април и турнето ще завърши на 4 декември в столицата в зала „Армеец“, съобщават в официалния сайт на певицата за турнето. 

Следващият й концерт от Националното турне е на 24 юни във Велико Търново. След това ще мине през Ловеч, Габрово, Плевен, Бургас, Варна, Созопол, Пловдив, Пазарджик, Хасково, Ямбол, Сливен, Кърджали, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград, Шумен, Русе, Добрич и София. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Емануела си оперира дупето, ето го резултата ВИДЕО

Попфолк певицата Емануела очевидно е направила корекция и на задните си части, коментират феновете й. В последния клип на звездата, който е дуетен с младия изпълнител Антонио, „бразилското дупе“ на певицата е основен акцент, пише Телеграф. Емануела щедро размята задните си части, които са обути в оскъдни къси панталонки тип гащи, силно прилепнали […]