Шегите на Джими Кимъл с Уил Смит и шамара

Церемонията по връчването на Оскарите винаги е изпълнена с много вълнение около това кои ще са победителите и какви визии ще изберат звездите за голямата вечер.
След миналата година обаче няма как да не се питаме и дали отново няма да видим проява на агресия и насилие. Е, тази година шамари нямаше, но шегите за случилото се преди 12 месеца бяха неизбежни.
Още няколко дни преди церемонията Джими Кимъл, който бе водещ за трети път, се пошегува, че ако някой излезе и му удари шамар, ще направи бърза преценка. Ако въпросният човек е по-дребен от него, ще го пребие, но ако е Скалата – ще бяга.
Е, Кимъл не спести шегите и в монолога, с който откри церемонията. “Ако някой извърши акт на насилие по време на шоуто, ще бъдете награден с Оскар за най-добър актьор и ще му бъде разрешено да изнесете 19-минутна реч.”
Джими Кимъл не пропусна да се пошегува и с присъстващите в залата. “Ако по време на церемонията се случи нещо непредвидимо или диво, просто направете това, което направихте миналата година – нищо.”
Шегите на водещия не подминаха и Том Круз и Джеймс Камерън, които не бяха в Dolby Theatre. Кимъл каза, че двамата души, които настояват да ходим на кино, сега не са там. Според него, Камерън не е присъствал, защото е разочарован, че не е номиниран за най-добър режисьор за “Аватар: Природат ана водата”, пише TODAY.
Колкото до Круз, пред People негови представители са заявили, че е зает със снимките на осмия филм за “Мисията невъзможна”, които не се провеждат в САЩ. Затова е бил възпрепятстван да присъства.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Появиха се СНИМКИ 18+ на Цвети от "Хелс Китчън", дупето й се оказа впечатляващо

Рейтингът на кулинарното шоу “Хелс Китчън” безспорно скочи до небето с бисерите на най-забавната участничка Цвети. Реакциите й успяват да накарат дори шеф Виктор Ангелов да се усмихне, а директността й е оценена от зрителите.  Появиха се много горещи снимки на врачанката, която не спестява какво мисли, на моменти прелива […]