Готов ли е Лео Меси да бъде баща отново

Лионел Меси неведнъж е споделял, че едно от предимствата на преместването му в Маями е възможността да прекарва повече време със семейството си. Само по себе си преминаването на футболиста в Интер Маями е огромен успех, но то се отразява положително и на всички членове на фамилията, която, както изглежда, лесно се вписва в живота в американския град.
Наскоро, в интервю за стрийминг канала OLGA, Меси разказа за живота в дома си, който споделя със съпругата си Антонела Рокузо и тримата им сина. И макар децата им Тиаго (11 г.), Матео (8 г.) и Чиро (5 г.) да са още малки, Лео признава, че би искал да стане отново баща – особено пък ако този път е на дъщеря. “Не е нещо, на което държим със съпругата ми при всички случаи, но бихме искали да се появи и едно момиченце”, казва той.
36-годишният футболист сподели и някои от новите навици, които е изградил в ежедневието си, откакто е пристигнал в Маями от Франция. “Всеки ден приключвам тренировката в 13 ч., след което се прибирам вкъщи и с Антонела обядваме. Дремвам, след което гледам телевизия или филми. А в 21 ч. децата са вече по леглата, което позволява на мен и съпругата ми да се отпуснем и да прекараме време насаме.”
Меси разкри и че прекарва много време на телефона си, но че е много избирателен по отношение на това, което прави онлайн. “Не пиша коментари, защото след това някой ги копира и те се появяват навсякъде. Затова предпочитам да не го правя.”
Успехът на Лионел Меси не се ограничава само с кариерата му. От дома си той е създал безопасен и спокоен живот, който го съпътства и подкрепя на терена, осигурявайки перфектния фон за някои от най-големите му постижения, пише Hola.
По време на интервюто Меси разкрива и колко много се възхищава на съпругата си, с която се запознава, когато са още тийнейджъри.
“Антонела е страхотна майка”, казва той. “Тя прекарва 24 часа с децата, посветила е изцяло времето си на тях. Аз пътувам много покрай служебните си ангажименти. Понякога ме няма вкъщи с месеци и тя е тази, която се грижи за къщата и синовете ни.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От мрежата: Цялата истина за Гатьо от "Игри на волята" е...

Гатьо от “Игри на волята” за нула време предизвика бурни вълнения с представянето си на Арената и най-вече с желанието да плува със спасителна жилетка в морето. Подигравките към него заваляха като из ведро, въпреки че самият той държи много да се представя като алфа мъжкар. Е, по всичко изглежда, […]

Subscribe US Now