Кевин Костнър наруши мълчанието

Последните месеци за Кевин Костнър не са никак леки. От една страна тече разгорещеният му развод с Кристин Баумгартнер, а от друга продължава полемиката около напускането му от сериала “Йелоустоун”.
Що се касае до развода, актьорът постигна известна победа, като му бе отредено да плаща значително по-ниска от поисканата от бившата му жена месечна издръжка за трите си деца. Сумата, която съдията определи, е 63 209 долара на дете.
Горе-долу по времето, когато стана ясно, че Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер приключват 18-годишния си брак, научихме и че актьорът няма да се завърне в сериала “Йелоустоун”. Като причина бяха посочени разногласия относно графика му за снимки, припомнят ни от Entertainment Tonight.
Според USA Today пък решението на Костнър да напусне е било взето заради несъгласие относно разделянето на петия сезон на две части. Сега самият той споделя, че са били водени “дълги, тежки преговори” и че е разочарован от финала на разговорите.
“Казаха ми, че е малко разочароващо, че сериалът е номер едно по телевизията и аз не участвам. Вероятно ще отида в съда за това”, казва още актьорът.
Откакто още през февруари се появиха твърдения за напускането на Кевин Костнър от “Йелоустоун”, той за първи път коментира ситуацията чак сега. По думите му са правени опити за преговори, но са му били предложени по-малко пари в сравнение с предишните сезони и така и не се е стигнало до сделка, която да гарантира участието му.
“Повече не можех да им помогна”, са заключителните думи на актьора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда порасналата дъщеря на Джон Траволта

Ела Траволта е единствената дъщеря на Джон Траволта и Кели Престън. Двойката актьори се жени през 1991 г., а година по-късно посреща първородния си син Джет, който за нещастие умира от болестта на Кавазаки през януари 2009 г., когато е едва на 16 години. Вторият им син, Бенджамин, сега е […]

Subscribe US Now