Как жените в живота на Брус Уилис отбелязаха рождения му ден

Вчера, 19 март, рожден ден имаше американският актьор, продуцент и певец Брус Уилис. И както може да се очаква, жените в живота му не останаха безучастни към големия празник и побързаха да поздравят най-важния мъж в живота им в социалните мрежи.
Деми Мур каза, че е “толкова благодарна” за бившия си съпруг Брус Уилис, отбелязвайки 69-я му рожден ден с няколко снимки в Instagram. Това е вторият рожден ден, който Уилис празнува, откакто обяви, че е диагностициран с фронтотемпорална деменция и се оттегля от актьорската си кариера. Уилис има пет дъщери, като трите най-големи – Румър, Скаут и Талула, са от Мур, за която се жени през 1987 г.
Въпреки че се разделиха през 2000 г., Мур и Уилис останаха приятели, като не престават да демонстрират прекрасните си отношения. Уилис се ожени за актрисата Ема Хеминг Уилис през 2009 г. и има дъщери Мейбъл и Евелин.
“Това, което може би не знаете, но може би бихте могли да си представите, че да бъдеш сгушен в ръцете му е най-безопасното място в целия този широк свят”, пише пък Хеминг Уилис в Instagram, като продължава с думите: “Той е истински джентълмен. С толкова много любов за даване и споделяне. Това е истинската му същност. Мога да ви кажа, че е толкова чисто и толкова хубаво. Честит рожден ден, любов моя. Ти си дарът, който продължава да дава”, завършва съпругата на актьора от “Умирай трудно”.
Празненствата за рождения ден идват само дни след като дъщеря му Талула публично говори за диагнозата си аутизъм за първи път. Актрисата публикува видеоклип, направен от премиерата на “Десет ярда” в Ел Ей през 2004 г., където баща й отговаря на въпроси на червения килим, докато тя търка бръснатата му глава и си играе с ушите му. “Кажи ми какъв си аутист, без да ми казваш какъв си аутист”, пише Талула под видеото.
Талула честити рождения ден на баща си в стори в Instagram. Междувременно нейната сестра Румър също не пропусна да заяви голямата си любов към своя баща: “Ти си най-смешният, най-нежен, чаровен, глупав талантлив и вълшебен татко от този свят. Разглеждайки някои снимки тази сутрин, просто съм изпълнена с най-дълбока благодарност, че избрахме да прекараме този живот заедно. Аз съм първото ти бебе и понякога ми се иска да съм достатъчно мъничка, за да се настаня отново на гърдите ти, да се смея и да те гушкам. Обичам те до мозъка на костите си. Ти си най-великият татко, на когото мога да се надявам. Благодаря ви за твоята щедрост, глупост и сърце.”
Междувременно Скаут каза, че цени обичта и огромната свобода, с която той винаги ги е обичал.
“Нежен, мрачен, красив и толкова мъж, чиято дълбочина на любов към семейството му може само да се усети, но не и да се изрази”, пише тя. “Всички думи, които използвам, биха били крайно неадекватни. Така че вместо това искам да ви благодаря, че обичате баща ми, благодаря ви, че споделяте историите си за това какво означава той за вас, такъв подарък е да усещам любовта ви.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каква е предполагаемата причина за смъртта на половинката на Арина Сабаленка

След като спечели първия турнир от Големия шлем за годината, изглеждаше така сякаш всичко върви просто чудесно за Арина Сабаленка и няма кой да спре доминиращия ѝ тенис. След това обаче тя не бе на висота на Indian Wells и отпадна доста рано. След два дни се очаква Сабаленка да се […]

Subscribe US Now