Бившият на Златка скочи брутално на Джизъса ВИДЕО

Новият сезон на “Сървайвър” вече чука на вратата, а отношенията между някои от новите звездни участници още отсега обещават доста напрегнати моменти във формата.

Досещате се, че става дума за ММА боеца Георги Валентинов и ексфутболиста Благой Георгиев, които преди време си размениха една и съща жена – Русата Златка, която пък към днешна дата е щастливо бременна от екстенисиста Карен Хачтарян.
Златка пак заби шамар на Джизъса, получи уникална изненада от Карен ВИДЕО

В скорошно интервю ММА боецът разкри дали е знаел кои ще са останалите участници в предаването и по-точно дали е бил наясно, че Благо ще е от неговия отбор. Отговорът му е покъртителен!
Златка Райкова съсипа Джизъса с това признание за детето им… СНИМКИ 18+
“Кой беше Благо Георгиев? Доста различни величини сме. Дали ще е вътре или не – все ми е тая. Разликата между момчето и мъжа е, че момчето си разкопчава ципа навсякъде, а мъжът – не”, изцепи се Валентинов. А колкото до бившата си Златка и предложението за брак, което й направи в “Като две капки вода”, спортистът отвърна така:
“Това беше преди 100 години, не мога да разбера защо ме връщат винаги толкова назад във времето. В България винаги пикантното е било водещо. Да плюеш по жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си.”

“Игрите за мен не представляват някаква трудност, без да ги подценявам. Според мен, най-трудна ще ми бъде социалната игра, тъй като сме свикнали в тези предавания да виждаме разни коалиции, задкулисни игри. Аз винаги влизам единствено и само за победа. И на ринга, и в живота. Но едно нещо не зависи от нас и това е Божията воля. Аз съм силен играч. Смятам, че съм го доказал. Вътре в предаването ще покажа на какво съм способен.”, коментира Валентинов./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Славена Вътова подлуди с тези СНИМКИ 18+, Катето Евро я насмете!

Славена Вътова отново предизвика сърцебиене в мъжката половина от последователите си в социалните мрежи с това, което показа от спалнята. Моделката се пусна в предизвикателни пози и по бельо, демонстрирайки съвършената си фигура. Една от първите, които коментираха горещата й визия, е Катето Евро, с която са близки приятелки. Вътова често […]