Какво е американски маникюр

Подобно на модните, и тенденциите при маникюра се променят с всяка година и всеки настъпващ сезон. Острите и дълги бяха заменени от къси и квадратни, а тъмните наситени цветове с по-пастелни и живи за пролетта.
Един тип нокти обаче остават все така актуални вече години наред. Говорим за френския маникюр, който е толкова класически, че е подходящ за всяка жена и всяка ситуация. Дори при него обаче се появяват новости.
В момента най-актуалният френски маникюр се нарича… американски. “Американският маникюр е по-естествена версия на френския”, казва маникюристката Лиза Кон, сред чиито клиенти са Хейли Бийбър и Кайли Дженър, пред Refinery29.
Според нея основната разлика е, че при американския преходът между телесния цвят на нокътната плочка и светлия връх на ноктите е по-плавен. При френския маникюр се използва прозрачна или бледорозова основна, а върха на ноктите е ярко бял.
В подобрената му американска версия базовият цвят е блестящо бежово, което към върха преминава в почти прозрачен мръснобял цвят. Така всъщност ноктите изглеждат по-натурално.
Освен това трудно се забелязва, когато започват да растат и имаме нужда да подновим лака си. Още едно предимство на американския маникюр – подходящ е за всякаква форма на ноктите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа изплака мъката си и разкри как е била нападната от колежки

Андреа е откровена за взаимоотношенията си с колегите от фолк бранша. Фолк звездата е на мнение, че славата е нож с две остриета и с течение на годините е преживяла много тежки моменти заради нея. Отчита, че успехът при нея е имал голяма цена и не ѝ е донесъл само […]

Subscribe US Now