Андреа изплака мъката си и разкри как е била нападната от колежки

Андреа е откровена за взаимоотношенията си с колегите от фолк бранша. Фолк звездата е на мнение, че славата е нож с две остриета и с течение на годините е преживяла много тежки моменти заради нея.

Отчита, че успехът при нея е имал голяма цена и не ѝ е донесъл само позитиви.
„Гледам си старите клипове, защото ми носят много спомени и понякога ми става меланхолично. От една страна, това време беше нож с две остриета, защото преживях много тежки нападки, много тежки удари от колеги и други хора. Успехът има много голяма цена и тази цена не се оказа само моят труд и моята амбиция. Успехът се оказа завистта и порочният кръг, в който се намираме“ – споделя тя пред Фен ТВ.
Андреа разкри, че поддържа взаимоотношения с повечето си колеги от фолка и не таи лоши чувства към никого. Даже напротив, липсва ѝ времето, в което заедно са били по големи концерти и турнета.

„Не съм ограничила контактите с моите колеги, по-скоро нямаме вече общи точки, както например преди имахме големи общи концерти и турнета, които доста ни сплотяваха. Но не съм си ограничила контактите и с всички сме в добри отношения” – категорична е певицата.
Атрактивната звезда намира жанра за доста променен, а също така и изпълнителите вече нямат такава агресия помежду си.
“Мисля, че между нас няма това съревнование, защото попфолкът не е това, което беше. Вече нямаме тази агресия помежду си. Защото имаше преди съревнование, особено между определени имена. Всеки инвестира много пари, когато работи и е нормално да има съревнование. Това е бизнес“ – казва Андреа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво са направили Алек и Хилария Болдуин преди 11 години

Тежък период изживява Алек Болдуин през последните месеци. В началото на януари стана ясно, че от прокуратурата към актьора отново са повдигнати тежки обвинения в непредумишлено убийство. Обвиненията на прокурорите са срещу Болдуин за това, че през 2021 г. по време на снимките на уестърна Rust, той убива кинематографа Халина […]