Шеф Манчев безмилостен към политиците, Цвета Караянчева е под ножа

Безжалостни критики в своя типичен стил отправя шеф Манчев към Цвета Караянчева. Бившият председател на парламента влиза в новия сезон на “Черешката на тортата“ и ще демонстрира кулинарните си умения, а изборът на ястия ще вдигне нервите на вездесъщия готвач.

Тайната разкри без да иска самият Иван Манчев при гостуването си на Лора Крумова в предаването “На фокус“. Топкулинарят издаде, че бивш председател на Народното събрание влиза в новия сезон на риалити формата и даде няколко неопровержими жокери, че това е именно Караянчева, която председателства парламента в периода 17 ноември 2017 – 26 март 2021 г.

“Тя показа ястия от родопския регион. Даже я изкритикувах, защото малко залитна. Но показа себе си и това какво ядат вкъщи почти всеки ден“, каза шеф Манчев. Цвета Караянчева е основател и областен председател на ГЕРБ в Кърджали и винаги е избирана за депутат от избирателния район в южния родопски град. Караянчева често обикаля на походи в Родопите и като типична родопчанка обича местните ястия.

“За първи път каним дълго изявени политици в предаването. Всеки показа себе си и региона, който обича и където е роден. С неговата автентична кухня – за което ги адмирирам. Показаха наистина себе си и сервираха ястия, които обичат да хапват вкъщи. Мисля, че политиците се справиха много добре, все пак са гледали предаването. Почетните консули също бяха много интересни, защото преляха от готвене. Те са от четири различни държави. Седмицата, която идва ще започнем с Италия – една прекрасна страна, която аз много обичам“, добави още шеф Манчев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Обещанието, което принц Уилям дава на Даяна, но така и не може да го изпълни

Не е тайна, че както принц Хари, така и брат му принц Уилям са били силно привързани към майка си – покойната принцеса Даяна. От OK сега разбираме, че преди години бъдещият престолонаследник на британския кралски двор дава силно обещание на Даяна малко преди тя да загине трагично. Принцът на Уелс, който […]

Subscribe US Now