Матю Пери след новината за смъртта му – защо никой от колегите му от “Приятели” не реагира на случилото се

На 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис, почина звездата от сериала “Приятели”. 54-годишният Матю Пери беше намерен безжизнен в джакузито си и като основна причина за смъртта му се посочва удавяне. Не са открити следи от насилие, както и наркотици, предават говорители на актьора и местните власти. Тепърва разследването ще уточнява допълнителни подробности около случилото се.
Малко след като смъртта на актьора стана публично достояние, социалните мрежи бяха залети от милиони публикации на хора от целия свят – фенове и близки на актьора, които искаха да излеят мъката си, като споделят колко чудесен човек е бил и колко скърбят от новината, че вече не е сред нас.
Канадският министър-председател Джъстин Трюдо, който е бивш съученик на Пери в Отава, описа кончината на Пери като “шокираща и тъжна”. Бившата приближена до сърцето на Матю – актрисата Селма Блеър, също отдаде почит в Instagram: “Най-старото ми гадже. Всички ние обичахме Матю Пери, а аз особено. Всеки ден. Обичах го безусловно. И той мен. И аз съм съкрушена. С разбито сърце. Сладки сънища, Мати. Сладки сънища”.
Елизабет Хърли също не пропусна да каже няколко мили думи за колегата си. Тя сподели техни общи снимки, като написа колко се е натъжила от новината за смъртта му, защото Матю Пери е “невероятно талантлив комик и прекрасен мъж.”
Октавия Спенсър също оплака смъртта на актьора в Instagram.  Колежката на Пери от “Приятели” Маги Уилър, която играеше приятелката му Джанис в “Приятели” сподели: “Каква загуба. Ще липсваш на света, Матю Пери. Радостта, която донесе на толкова много хора през твърде краткия си живот, ще продължи да живее. Чувствам се толкова много благословена от всеки творчески момент, който сме споделяли”.
Пейджет Брустър, която играеше Кати, в която той бе влюбен в четвъртия сезон на хитовия сериал, написа, че е “много тъжна да чуе за смъртта на Пери” и добави: “Той се държа чудесно с мен в “Приятели” и всеки път, когато го виждах през десетилетията след това. Моля, прочетете книгата му. Това беше неговото наследство – да помага. Той обаче няма да почива в мир.. Той вече е твърде зает да разсмива всички там горе.”
Наред с милионите постове за актьора, феновете на Матю Пери не спряха да си задават и един въпрос. Защо сред толкова много хора, които изразяват скръбта си в социалните мрежи, не се присъедини никой от основния актьорски състав на “Приятели”. Нито Дженифър Анистън, нито Лиса Кудроу, нито Кортни Кокс, нито Мат Лебланк или Дейвид Шиумър за момента са коментирали случилото се, при положение, че Матю Пери беше близък с всеки един от тях.
“Целият свят скърби за Матю, а “Приятели”-те мълчат”, пише един от феновете на актьора в Instagram. Както отбелязва друг обаче, вероятно всички в момента са в шок и още не могат да повярват на случилото се. А когато човек скърби за загубата на близък, първото нещо, което прави, не е да сподели нещо в социалните мрежи, а да остане мълчаливо насаме със себе си известно време, може би дори да поплаче, докато осъзнае и приеме тази толкова скръбна новина.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо феновете на Бритни Спиърс трябва да простят на Джъстин Тимбърлейк

Ланс Бас призова феновете на Бритни Спиърс да “простят” на Джъстин Тимбърлейк. 44-годишният член на популярната през 90-те години на миналия век група NSYNC сподели мнението си за неотдавнашната негативна реакция, която бившият му колега получи след разкритията на Бритни. В биографичната си книга The Woman in Me, която официално […]

Subscribe US Now