Hot Ones – предаването, в което Хайди Клум остана по сутиен

Хайди Клум може и да е на 51 години, но редовно ни напомня, че годините за нея не са фактор, за да се поддържа в страхотна форма.
По принцип го прави чрез профила си в Instagram, където споделя секси снимки по бански от екзотичните си почивки. А понякога дори не е нужно да е на почивка, за да качи снимка по бельо.
Но Клум изненада всички с решението да свали горнището си и да остане по сутиен в предаването Hot Ones. В него гостите отговарят на най-различни въпроси, свързани с личния и професионалния си живот, докато опитват някои от най-лютите сосове в света.
Е, до един момент Хайди Клум се справяше доста добре, но дойде толкова лютив сос, че положението стана наистина напечено. Моделът не успя да потуши пожара в устата си само с пиене на прясно мляко и реши да предприеме други мерки.
Клум сметна за удачно първо да разкопчае ризата си, а малко след това напълно да я свали, оставайки по сутиен. Това изненада водещия на предаването, който шеговито заяви, че и на него му е станало горещо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси провокативният тоалет на Кейти Пери на Vogue World: Paris

Съвсем скоро предстои да чуем нова музика от Кейти Пери, а тя вече се погрижи да ни подгрее подобаващо за излизането на новото си парче. Това се случи с няколко секси поста в профила ѝ в Instagram, но провокациите на изпълнителката не спират с тях. Неособено очаквано Пери бе част […]

Subscribe US Now