Освиркали Любо Киров на концерт, развяват му среден пръст

Поп звездата Любо Киров не винаги се е радвал на бурни аплодисменти. Пъстрата му музикална кариера крие и десетки истории, различаващи се от усещането на обожание, което провокират верните му фенове днес.

В миналото българската знаменитост е бил обект на критики и негативни коментари, получавал е средни пръсти от публиката вместо  ръкопляскане и дори предложение да спре да пее за определена сума. 
Гостуването му в Лондон с група „Те“ през 2006 година е първия сблъсък на музиканта и меломани настроени негативно към песните му. За това той разказва в наскоро издадената му биографична книга „Всичко е имало смисъл“ по повод 50-ия му  рожден ден.
Киров признава, че по онова време изпитвал голяма тръпка да пробие в чужбина, да се срещне с почитателите си извън страната, да усети нова и различна музикална вълна. Плановете му се увенчават с жесток провал.
Пристигайки в Англия те се насочват към столичния Тhe Redback Tavern – мястото, което ги притеснява. Представят се горе-долу добре, но не набират скорост. Втората вечер остава паметна.

“Свирихме пред местните, но усетихме, че въобще не харесваха това, което поднесохме, никой не пое нищо от него. Не след дълго вече ни освиркваха. Клубът имаше рок традиция, намиращ се в един от последните кръгове на Лондон – Aктън Таун, в който живеят мигранти от Ирландия и Австралия. Гостите не можаха да понесат стилът ни. Моите изпълнения бяха повлияни от Джордж Майкъл, Елтън Джон, фънк, сол, джаз. А хората се бяха събрали да слушат AC/DC и крещяха на Металика. Ние силно ги изненадахме. Беше тотален сблъсък на вкусове.
Една жена излезе отпред и стоя с вдигната ръка около 15 минути показвайки ми среден пръст на 20 см от лицето ми. Пълен провал. Мениджърът на клуба дойде  при нас и ни каза: “Момчета, моля ви, ще ви платя, само слезте от сцената! Иначе ще ни пребият“, разказва Киров.
И така през май тази година той решава да се върне, за да си свери часовника. Описва пътуването си като ход назад./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Азис показа СНИМКА на баща си и втрещи всички с визията на създателя си

Азис поднесе поредна изненада за почитателите си в социалната мрежа. Досега Краля на фолка е показвал снимки единствено на майка си, но този път бе помолен да покаже и баща си. А кадърът остави последователите му няколко минути без да могат дори да премигнат.  Изпълнителят на “Хабиби” отговаряше на пикантни […]