Азис показа СНИМКА на баща си и втрещи всички с визията на създателя си

Азис поднесе поредна изненада за почитателите си в социалната мрежа. Досега Краля на фолка е показвал снимки единствено на майка си, но този път бе помолен да покаже и баща си. А кадърът остави последователите му няколко минути без да могат дори да премигнат. 

Изпълнителят на “Хабиби” отговаряше на пикантни въпроси на свои фенове. Там го попитаха как поддържа брадата си, а Азис заяви, че е генетично от баща му. А те поискаха да го покаже на снимка. 

Костинбродският славей сподели кадър на баща си и срази всички с безумната прилика със своя създател. “Като две капки вода сте, как е възможно чак такава прилика”, пишат в мрежата. Някои дори смятат, че на въпросната снимка е самият Азис.

Става ясно, че хората често ги бъркат “всички мислят баща ми за мен и обратното”.  Не е ясно двамата в какви отношения са тъй като Азис е бил отгледан от три жени – майка си и двете си лели. Образът на бащата в семейството отсъствал по време на неговото отглеждане. 
Освен това кралят на поп фолка се определя като биполярен и това е отговорът на много от успехите му, признава самият той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кристина Апългейт - на екран въпреки диагнозата си

На 25-и този месец Кристина Апългейт ще навърши 50 години. Ветеран в Холивуд, любима актриса от “Женени с деца” и преживява рака на гърдата, преди година тя получи нова страшна диагноза – множествена склероза. По това време тя снима третия и финален сезон на Dead to Me за Netflix. В […]

Subscribe US Now