Не очаквахме това от Крис Хемсуърт

Крис Хемсуърт се превъплъщава в образа на Бога на гръмотевиците, откакто първият филм за Тор се завъртя по кината през 2011 г. Оттогава той влиза в тази роля в продълженията на “Тор”, както и във филмите от поредицата “Отмъстителите”.
Във всички тези продукции освен със страхотна игра ни впечатлява и със страхотна физическа форма.  Зад нея обаче стои много дисциплина, здрави тренировки и специален хранителен режим. По думите на Крис всеки път, когато се подготвя за образа на Тор той увеличава или намалява размера на мускулите си. Но след това ги губи – за друга роля. И всеки път (да влиза във форма) става по-лесно, защото мускулите имат памет.
В действителност тялото на австралиецът става все по-едро и мускулество във всяка следваща негова поява в Marvel Cinematic Universe.
Хемсуърт разказва за подготовката си за “Тор: Любов и гръмотевици”, когато прекарва 12 месеца у дома, отдаден на тренировките. А към тях включва плуване или бойни изкуства. “Беше наистина забавен експеримент, но не знам дали искам да стана толкова едър отново”, отбелязва той.
По думите му целият процес по оформяне на тялото му тогава е бил доста труден, защото теглото, към което се е стремил е било доста над това, което е бил преди. “Беше просто изтощително. Не знам, може би остарявам, но нещата просто започнаха да стават по-трудни”.
Оказва се, че пандемията от коронавирус също допринася Крис Хемсуърт да стане по-едър от когато и да било за последната част на Тор. “Заради изолацията и скуката”, посочва той, цитиран от Insider. Тогава дните му протичат единствено с редуване на тренировки и ядене, защото “няма какво друго да правя”.
Хвалбите и положителните коментари за изваяното тяло на актьора – в ролята му на Тор, не спират да заливат социалните мрежи. Въпреки това неговата съпруга Елза Патаки, която има епизодична роля във филма, всъщност не е голям фен на по-мускулестото му тяло. Според нея то е “прекалено” мускулесто, въпреки че много нейни приятели го намират за страхотно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зрителите в потрес от вида на водеща на БТВ СНИМКА

Стилистите на новините на Би Ти Ви за пореден път се изложиха и буквално се подиграха с най-новото си попълнение в екипа Гергана Гунчева. Коафьорите на медията направиха за смях бившата миска, която от няколко години работи като спортна журналистка. Гунчева отиде да работи в телевизията в началото на август, […]