Дева Касел по стъпките на майка си

Очевидно Дева Касел е наследила не само красотата на майка си Моника Белучи. Тя участва в редица модни дефилета и рекламни кампании, като една от марките, която най-често я ангажира, е Dolce & Gabbana. А сега обръща поглед и към киното.
18-годишната дъщеря на Белучи и Венсан Касел получи първата си роля в италианския филм La Bella Estate на режисьорката Лаура Лучети. Базиран на едноименния роман на Чезаре Павези, действието във филма се развива малко преди Втората световна война.
Дева Касел ще е в ролята на модела Амелия, която запознава приятелката си Джиния с бохемския живот в Торино през 1938 г. Всичко това се случва на фона на надигащия се фашизъм в Италия.
Няма как дори и сюжетът отчасти да не ни напомни един от най-известните филми с Моника Белучи “Малена”. Очакваме да видим дали дъщеря е също толкова талантлива. Работата по La Bella Estate вече е започнала, уточняват от Variety.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Миглена Драганова или Дама Пика от "Голямото преследване" пред БЛИЦ: Отворена съм за всевъзможни предизвикателства!

Когато става дума за Дама Пика, нищо не е такова, каквото изглежда, особено пък, ако тя е в ролята на преследвач в “Голямото преследване”. И тук не говорим нито за книгата на Александър Пушкин, нито за операта на Пьотр Чайковски с едноименното заглавие, а за Миглена Драганова – жената, която […]