Roland-Garros 2024 – Яник Синер и Ана Калинская са новата тенис двойка

Възможността пред Яник Синер да се превърне в първия италианец под номер едно в тениса е съвсем реална и това може да се случи буквално след Roland-Garros.
И то дори не е необходимо Синер да печели турнира. Следващите дни ще стане ясно дали мечтата му ще се сбъдне и ще успее да детронира Новак Джокович от върха.
Именно по време на Roland-Garros обаче Яник Синер насочи вниманието на феновете към личния си живот, потвърждавайки, че има нова връзка. Досега се знаеше, че италианецът е във връзка с Мария Брачини, но очевидно тя се е разпаднала.
Новата жена в живота на Синер е тенисистката Ана Калинская. Това потвърди самият той след победата си в първия кръг на турнира. “Знаете ли, не обичам да говоря много за личния си живот. Да, аз съм с Ана. Няма да казвам повече”, заяви тенисистът.
Доказателство за връзката им е, че двамата прекараха време заедно в дните преди турнира, а поставената под номер 25 при жените Калинская бе на трибуните по време на първия мач на Яник Синер на Roland-Garros.
22-годишният италианец върна жеста и също подкрепи новата си половинка при победата ѝ в първия кръг на турнира.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда Линдзи Лоън по бански 10 месеца след раждането

През последните години Линдзи Лоън започна да възражда кариерата си и вече имахме възможността да я гледаме в няколко филма. Преди по-малко от година личния живот на 37-годишната Лоън претърпя голяма промяна, защото актрисата роди първото си дете – син на име Луай, от съпруга си Бейдър Шамас. Очевидно, работните ангажименти и грижите […]

Subscribe US Now