Семейната идилия на Джесика Симпсън

Джесика Симпсън е споделяла колко е щастлива в личния си живот – след осем години брак, тя и съпругът ѝ Ерик Джонсън продължават да бъдат все така влюбени един в друг и да имат силна връзка помежду си. А резултат от нея са трите им деца.
Но не само със своето собствено семейство е щастлива Джесика. Наскоро звездата сподели много личен кадър в социалните мрежи, на който позира заедно с майка си и по-малката си сестра Ашли. И по всичко личи колко близки и сплотени са.
Поводът за събирането бе рожденият ден на майката – Тина Симпсън, която навършва своите 63 години. И макар от снимката да е трудно да предположим, че Тина е достигнала и дори надхвърлила 60-те, явно те са факт. В който ни убеждава и посланието на Джесика: “Нас ни има, защото и нея я има… Благодаря ти, мамо, че изживя 62 години пълноценен живот. Ти вдъхваш непоклатима сила и решителност в най-чистите сърца. Ти си моят герой, наистина.”
Дори и в бизнес начинанията, Тина е винаги до известната си дъщеря, пише Hollywood Life. Тя не само че я подкрепя, но е и президент и съосновател на модната марката Jessica Simpson Collection, която стартира през 2005 г. и има значителен успех.
Тина е и също горда баба на шестима внука: децата на Джесика – Максуел (10), Ейс (9 )и Бърди (3), както и на децата на по-малката си дъщеря Ашли, която също е певица и актриса – Бронкс (14), Джагър (7) и Зиги (2).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадваща новина за английското кралско семейство

Принц Хари и автобиографията му. Крал Чарлз и новини за предстоящата коронация. Принцът и принцесата на Уелс, неуморни както винаги. Кой от членовете на британското кралско семейство ще “открадне” новините тази седмица? Оказва се, че никой от гореизброените. Защото само преди часове Бъкингамският дворец потвърди наистина вълнуваща новина – принцеса […]

Subscribe US Now