Изненадваща новина за английското кралско семейство

Принц Хари и автобиографията му. Крал Чарлз и новини за предстоящата коронация. Принцът и принцесата на Уелс, неуморни както винаги. Кой от членовете на британското кралско семейство ще “открадне” новините тази седмица?
Оказва се, че никой от гореизброените. Защото само преди часове Бъкингамският дворец потвърди наистина вълнуваща новина – принцеса Йожени отново ще става майка. Тя и съпругът й Джак Бруксбанк очакват второто си дете.
По-малката дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън също съобщи радостната вест в официалния си профил в Instagram. “Много сме радостни да съобщим, че това лято ще имаме нов член в семейството ни”, написа 32-годишната принцеса.
Майка й също сподели щастието си в Instagram, като публикува снимка на първородния син на Йожени и Джак Огъст, скачащ в локва. “Скоро ще има с кого да скачаш в локвите, Оги. Радост за баба… Много съм благодарна”, написа Фъргюсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Ким Кардашиян те накара да се съблечеш

Едно нещо няма как да не признаем на Ким Кардашиян – това, че бързо успява да напипа пулса на това какво е популярно в обществото и да го използва. Причината за заключението ни? Новата рекламна кампания на марката й за бельо. Колекцията, която SKIMS пускат за Деня на влюбените, има […]