Крал Чарлз и Камила срещу принц Уилям и Кейт

Къде е Кейт? Това като че ли беше въпросът на изминалата седмица, свързан с кралското семейство. Съпругата на принц Уилям се възстановява от коремна операция, но от двореца Кенсингтън, който отговаря за връзките с обществеността, отказват да дават информация как е тя и добре ли върви оздравяването й.
А целият този медиен шум можеше да бъде избегнат, ако Кенсигтън и Бъкингам, където отговарят за имиджа на крал Чарлз, се бяха разбрали да ползват обща стратегия. Все пак се касае за критичен момент в двора, по време на който двама важни членове на семейството се борят със здравословни проблеми.
В продължение на 70 години Елизабет Втора спазва принципа “Не се оплаквай и не се обяснявай”. И като че ли принц Уилям и съпругата му избраха да продължат тази стратегия. Най-сигурното доказателство е, че по никакъв начин не коментираха обвиненията, които принц Хари насочи към тях в книгата си “Резервният”.
За сметка на това наследникът на Елизабет крал Чарлз явно реши да покаже “човешкото лице” на монархията. Той разкри проблемите си с простатата, за да стимулира мъжете да ходят на профилактични прегледи, а по-късно разкри, че страда от онкологично заболяване.
“Трябва да имат обща стратегия за това какво се съобщава пред обществеността”, коментира разликите в стила на принца и принцесата на Уелс, и този на крал Чарлз източник на Telegraph. “В момента единият дворец “не се обяснява” въобще, докато другият се обяснява през цялото време.”
Разбира се, не липсват защитници на правото на Кейт Мидълтън и семейството й да запазят пълна неприкосновеност на здравословното й състояние. И едва ли някой очаква снимки на принцесата след тежка операция. Но не би било излишно и от Кенсигтън да благодарят за загрижеността на хората и просто да кажат, че Кейт е добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Красива, усмихната и по дънки - първа официална снимка на Кейт след операцията

В последните седмици спекулациите около здравословното състояние на Кейт Мидълтън не стихват, а мълчанието на Бъкингамския дворец и в частност на принц Уилям ги подклаждат още повече. Преди дни принцесата на Уелс бе уловена от папараци да се прибира у дома заедно с майка си Каръл, а от кралския двор все […]

Subscribe US Now