Когато звездите, са много непослушни

Днес една от най-обсъжданите в медиите теми се оказа Явор Бахаров. Причината всички да говоря за актьора обаче не са професионалните му изяви, а фактът, че е задържан от полицията. Причината за ареста му е, че е забелязан от патрул да пуши цигара с марихуана, съобщават от Дневник.
През 2020 г. Бахаров получи една година условна присъда с четири години изпитателен срок, след като беше хванат в Банско да шофира с 1.43 промила алкохол в кръвта, както и след употреба на марихуана и кокаин.
По повод възможността Явор Бахаров да прекара известно време в затвора, заради нарушаването на пробацията си, решихме, че да направим една малка селекция от пет осъдени известни личности, подбрани от Ranker, с която да надградим материалът от 10 знаменитости, лежали в затвора, за които споменахме преди време.
Бил Козби
На 25 септември 2018 г. съдия Стивън Т. О’Нийл осъди Бил Козби на три до 10 години държавен затвор. Козби е съден в Нористаун, Пенсилвания, за дрогирането и нападението през 2004 г. на Андреа Констанд в дома ѝ в Челтнъм. През 2017 г. Козби е признат за виновен по три обвинения за утежняващо непристойно нападение. Козби е първата знаменитост от движението Me Too, осъдена на затвор.
Ар Кели
След като през септември 2021 г. 55-годишният Ар Кели е осъден в Ню Йорк за рекет и трафик на хора с цел сексуална експлоатация за престъпления, извършвани в продължение на две десетилетия, през юни 2022 г. той получи присъда от 30 години затвор по обвинение, че е използвал славата и известността си, за да извършва сексуални посегателства над деца и жени.
Lil’ Kim
През 2005 г. Lil’ Kim е осъдена по три обвинения за лъжесвидетелстване и едно обвинение за заговор, след като дава показания за стрелба, резултат от вражда между нея и Foxy Brown. Тя е осъдена на една година затвор, след като лъже под клетва, за да защити приятелите си в съдебната зала.
Мик Джагър
През 1967 г. Мик Джагър и Кийт Ричардс са арестувани за притежание на наркотици по време на парти в къщата на Ричардс. И двамата са осъдени на три години затвор, но в крайна сметка присъдата е отменена.
Крис Браун
През декември 2009 г. Крис Браун напада тогавашната си приятелка, поп певицата Риана, и е обвинен в тежко нападение и престъпна заплаха. Той се признава за виновен по време на процеса, затова и му е предложено споразумение, което му позволява да се размине със затвора. Вместо това получава пет години официална пробация, общественополезен труд и курсове по домашно насилие.
Ясмин Блийт
През 2001 г. Ясмин Блийт и съпругът ѝ бяха арестувани по обвинения в притежание на наркотици. При претърсване на хотелската им стая и кола са открити няколко игли с остатъци от кокаин в тях. Актрисата беше осъдена е на две години пробация и 100 часа общественополезен труд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато всички погледи са привлечени от Кейт Мидълтън

Едно от най-важните събития за Уилям и Кейт през 2022 г. отмина и двамата трябва да са доволни от отзвука, който то получи. Двамата пристигнаха в САЩ за първи път от шест години насам, за да връчат еко наградите, основани от Уилям. Earthshot Prize бяха раздадени на тържествена церемония в […]

Subscribe US Now