Стряскащо разкритие за семейството на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс винаги е имала обтегнати отношения със семейството си, което отчасти се дължи на ранната ѝ слава, отчасти и на попечителството, на което тя бе подложена години наред. След като обаче успя да си върне самостоятелността, певицата все пак прави опити да се помири с най-близките си.
Миналата седмица Бритни отпразнува 42-ия си рожден ден, на който е поканила майка си Лин. Според източници на TMZ двете са се разбирали чудесно и всъщност редовно се чуват по телефона вече от седмици, явно за да изградят наново по-стабилни отношения.
На партито на певицата е присъствал и брат ѝ Брайън. Сестра ѝ Джейми Лин също е била поканена, но е била извън града и не е можела да присъства. Това обаче далеч не означава, че между двете има конфликт, тъй като продължават да поддържат контакт и да си общуват.
По-проблемни остават взаимоотношенията на Бритни с баща ѝ Джейми, с когото тя все пак също прави опити да се помири. Отново от TMZ разбираме, че певицата е признавала, че баща ѝ ѝ липсва, като дори е споменавала, че иска да му изпрати пари, за да му помогне.
Джейми Спиърс от своя страна също няма лоши намерения към дъщеря си и има желание да стоплят отношенията. На фона на тази иначе добра новина обаче, медията съобщава и една доста стряскаща такава.
Преди месец бащата на Бритни Спиърс е претърпял ампутация на единия си крак. До това се е стигнало след като е получил сериозна инфекция, която го е принудила да влезе в болница за няколко седмици. Лекарите са го оперирали цели пет пъти, но неуспешно и инфекцията така и не е била овладяна. Затова и се е стигнало до крайната мярка – ампутация.
Според източниците Джейми Спиърс преживява труден период. Освен че е имал и други здравословни проблеми, той е потиснат и заради всички критики, които е получавал и продължава да получава заради попечителството, с което години наред ограничава дъщеря си.
Бащата на Бритни обаче смята, че хората го обвиняват несправедливо. Всъщност именно той е човекът, който в критичната за певицата 2007 г. се мести от Луизиана, за да се грижи за нея. Мнозина дори смятат, че тогава той дори е спасил живота ѝ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как синът на Софи Маринова отърва затвора, тя вдигна луд купон за... ВИДЕО

Синът на Софи Маринова бе спипан от полицията с наркотици в себе си, но остана в ареста едва няколко часа. Оказа се, че Лоренцо е пуснат под гаранция, след като известната му майка се е бръкнала дълбоко в джоба и е откупила свободата му.  Голямата певица все още няма собствен […]

Subscribe US Now