Изненадващата огромна татуировка на лошото момче на тениса

Ник Кириос е сред най-добрите австралийски тенисисти, но със сигурност ще остане запомнен не само с уменията си на корта, а и с избухливия си нрав.
Кириос почти не пропуска турнир, в който да покаже, че не е съгласен или със съдията, или с някои от публиката. А понякога не е доволен и от самия себе си. Стига да не е контузен, разбира се.
Напълно в духа на екстравагантните му постъпки разбираме и за една огромна татуировка, която тенисистът си е направил. 
Тя заема целия му гръб и не е нищо от това, което човек може да си помисли, че Ник Кириос би си татуирал. Не става въпрос за животни като лъвове и тигри, които често биват татуирани по кожата на хората. Нито за някоя дълбока мисъл на древен език.
От профила на тенисиста в Instagram разбираме, че той си е татуирал няколко покемона, съчетани в една голяма рисунка. От DMARGE твърдят, че Ник Кириос е голям фен на японското аниме Pokémon.
И като такъв си е татуирал девет от най-популярните покемони и негови любими, сред които са Чаризард, Алказам и Снорлакс. За огромната татуировка Кириос се е доверил на базираното в Лос Анджелис студио Ganga Tattoo Studio. А за по-бързото завършване на татуировката върху нея са работили едновременно четирима татуисти. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Луиза Григорова-Макариев по бански

С покачването на температурите все повече зачестяват и горещите постове на чужди и родни известни личности. Типичен пример за това е и актрисата Луиза Григорова-Макариев, която сподели няколко снимки от морето в своя Instagram профил.  Кадри, с които ни позволява да надникнем в семейната им ваканция с съпруга ѝ Мартин Макариев […]

Subscribe US Now