Защо Ръсел Кроу остава често неразбран от хората

Ако някой случайно се чуди какво прави Ръсел Кроу в момента, то отговорът е повече от обещаващ: снима филм. В The Pope’s Exorcist носителят на Оскар наметва расото, за да се бъде легендарният италиански свещеник Габриеле Аморт. И сме готови да се обзаложим, че ще справи подобаващо и с този образ.
В действителност Кроу ще изиграе съвсем реален човек – отецът, който в продължение на 36 години е главен екзорсист на Ватикана.
Досега снимките се случваха в ирландската столица Дъблин, където Ръсел Кроу явно се е чувствал добре и сред свои хора.
Точно това каза актьорът в края на миналата седмица, когато беше гост в Late Late Show. “Чувствам, че на снимачната площадка тук, в Ирландия, съм сред сродни души. Обичаме да се забавляваме, но и обичаме да вършим работата си както трябва.”
След снимките в Дълбин през следващите седмици на снимачния екип му предстои да се премести в Лимерик, пише RTE. А колкото и голямо предизвикателство да е The Pope’s Exorcist за Кроу, актьорът признава, че с “брилянтният ирландски екип” си прекарва страхотно.
“Има куп хора, с които наистина обичам да работя. Понякога, заради културните и работните различия, се случва хуморът ми да остава неразбран. Той е доста самоироничен и може да бъде изключително глуповат”, казва актьорът. “Докато работя, обичам да се смея и да се забавлявам, а на някои места не го разбират съвсем.”
Филмът The Pope’s Exorcist се очаква по кината през следващата година. Премиерната дата все още не е обявена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Брад Пит въобще не са приключил с изненадите

Вече почти свикнахме да виждаме Брад Пит на червения килим, облечен по какъв ли не начин. И почти сме готови да признаем, че като че ли му отива. След костюмите в ярки цветове в европейските столици и полата в Берлин за премиерите на “Убийствен влак”, дойде редът и на Венеция. Съвсем […]