Брад Пит въобще не са приключил с изненадите

Вече почти свикнахме да виждаме Брад Пит на червения килим, облечен по какъв ли не начин. И почти сме готови да признаем, че като че ли му отива.
След костюмите в ярки цветове в европейските столици и полата в Берлин за премиерите на “Убийствен влак”, дойде редът и на Венеция.
Съвсем очаквано, на премиерата на филма Blonde на 79-ия Международен филмов фестивал Брад Пит се присъедини към актьорския състав. Но съвсем неочаквано беше с еленгантен черен фрак, добре наместена папийонка и с… кецове на краката.
Да, тук може и да я няма пъстрата ексцентричност, но въпреки това комбинацията между строго официалното и небрежно лежерното прави впечатление на всички, пише Foot Wear News.
А Брад Пит носи елегантно вталено черно сако, което е закопчал, заедно с елегантен черен панталон. Под сакото се показва изчистена бяла риза с яка, захваната с черна папийонка, която завършва изисканата му визия. И така до момента, в който не спуснем погледа си към обувките му – черни трейнъри с трите бели ивици на adidas.
Традиционните обувки изглежда вече не са задължителни за бляскавите събития. Все повече забелязваме как мъжете (и тук не говорим само за холивудските звезди) разчупват строгия външен вид с удобни маратонки. И докато първият вид обувки винаги ще намират място като част от официалното облекло, вторите умело ни създават впечатление за една по-лека и свободна визия, достъпна за всички.
Blonde излиза в САЩ на 16 септември, в Netflix ще бъде наличен от 28 септември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето я Дария Симеонова като булка! Омъжи се по... СНИМКИ

Актрисата Дария Симеонова, която познаваме добре от сериалите “Откраднат живот” и “Мен не ме мислете”, най-накрая реши да мине под венчило. Тази новина дойде като гръм от ясно небе преди няколко дни, а талантливата актриса вчера показа и ексклузивни снимки от сватбеното тържество, което се е състояло край морето.  Дария […]