Габи от “Ергенът” призна пред БЛИЦ: Ще се женя през август

Габриела е на 28 години и е родом от Сливница. Занимава се с мода и работи като дизайнер в ателието на майка си, където шие бутикови дрехи по поръчка. Определя се за свободолюбива и същевременно всестранно развита личност – в гимназията е учила китайски, завършила е рекламен маркетинг, а в свободното си време танцува балет.

Владее три езика – китайски, хърватски и английски. Мечтата й е да стане генерален мениджър на международна компания. Габи откровено признава, че е меркантилна, и го поставя като главно изискване за всяка уважаваща себе си жена. Обича да си играе със силния пол, но не успя да пребори конкуренцията в “Ергенът” и е поредната, която си събра багажа и напусна шоуто. 
– Габи, защо реши да се запишеш за участие в „Ергенът”? Смяташ ли, че би срещнала истинската любов в риалити формат?
– Няколко пъти в моя живот съм имала истинска любов и много добре знам вкуса и мириса на нея. Записах се за участие в “Ергенът”, защото по онова време бях скарана със сегашния ми годеник и целта ми беше да го изнервя. Аз да се забавлявам, а той да страда! 

– Като че ли не беше готова за целия хейт, който се изля по твой адрес…?
– Преди 5 години съм участвала в няколко онлайн риалити формати, които станаха популярни. Още тогава  съм усетила негативизма и простотията на българина, които изливаше върху мен. Тогава имаше и хубави коментари, докато сега няма никакви комплименти – само брутализми! Не ги чета дори! 
– Успя ли да се сприятелиш с някоя от останалите участнички и какво мислиш за подбора им?
– Кастингът е много професионално направен! Сериозно прочетени сме преди да ни изберат. С всички момичета си останахме в много добри отношения, дори с тези, с които се карахме в предаването. Научена съм, че във всеки трябва да намирам хубавото, а не само негативното и лошото. Всички сме много готини! 
– Допада ли ти Виктор като мъж? Кои са най-невероятните му черти, които откри по време на срещите си с него?
– Не е тайна, че чисто визуално Виктор не ми харесва. Не си падам по метросексуални мъже, предпочитам нещо по-българско и обикновено. Като човек е приятен, но такива мъже гледам като на приятели, а не като на половинка. 

– Имала ли си гадже, който е типичен мачо?
– Никога не съм имала приятел, който е изглеждал по този начин. Предпочитам аз да изпъквам визуално пред мъжа до мен. 
– Откровено заявяваш, че си меркантилна жена. Богат мъж ли си търсиш и това ли е най-важното?
– Винаги в моя живот съм работила, била съм самостоятелна и не съм била зависима от мъж. При мен парите не са на всяка цена. Но когато един мъж е влюбен – той ти дава всичко. 
– В такъв случай, би се хванала с мъж, който продава плод и зеленчук на пазара…?
– Не съм била никога с момче, което работи на заплата. Но късметът ми е такъв. Не съм го търсила, просто това привличам. 
– От сторита в Инстаграм разбрахме, че си се сгодила в Доминикана. Разкажи ни малко повече за предложението и самия годеник?
– Два пъти се сгодявам за един и същи мъж. Предложи ми на рождения ми ден, след което имахме скандал и аз си изхвърлих пръстена през прозореца на колата. След това отидохме на тази романтична почивка в Доминикана и той реше да ми предложи за втори път. С него се познаваме от една година, собственик е на погребална агенция. В началото бяхме приятели, но неочаквано се получиха нещата между нас и на третия месец от познанството ни ми предложи брак.  Мислили сме за сватба, през август ще бъде. 
– Той доволен ли е от участието ти в „Ергенът”?
– За разлика от мен, той не е бил в тези среди и не обича да бъде център на вниманието. Докато аз съм точно негова противоположност, затова толкова добре се разбираме. В началото беше изнервен, гледаше се в различни статии и ми казваше, че не е трябвало да ходя в предаването. Към днешна дата и двамата гледаме с насмешка на целия този хейт. 
– Как си представяш живота оттук нататък?
– Много добре съм си постлала, за да легна и да ми е удобно! (смее се) Мечтая си да правя това, което искам и когато искам. Винаги животът ми е бил така устроен и не смятам да променям нищо от това. Хората не трябва да бъдат роботи или роби на собственото си бъдеще. Каквото ти е писано, това ще стане./show.blitz.bg
Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now