Съпругата на йорданския престолонаследник е бременна

На 1 юни 2023 г. се състоя една от най-пищните кралски сватби – тази на престолонаследника на Йордания принц Хюсеин. Той се ожени за саудитката Раджуа ал Саиф на красива церемония в Аман, на която присъстваха й принц Уилям с Кейт Мидълтън.
И ето че по-малко от година по-късно идва новината, че младоженците очакват първото си дете. “Йорданският кралски двор с радост съобщава, че техни величества принц Ал Хюсеин бин Абдула Втори и принцеса Раджуа ал Хюсеин очакват първото си бебе това лято”, се казва на официалния сайт на кралското семейство на Йордания.
Това ще бъде първо внуче за 62-годишния крал Абдула Втори и 53-годишната кралица Рания. Ако бебето на 29-годишните Хюсеин и Раджуа е момче, то ще стане втори по ред за наследяване на престола след баща си.
Ако е момиче обаче, редът за наследяване не се променя и след принц Хюсеин втори по ред остава по-малкият му брат принц Хашем. От 1952 г. тронът в Йордания се предава в династията Ал Хюсеин по мъжка линия.
Крал Абдула и кралица Рания имат четири деца. Освен престолонаследника принц Хюсеин и 19-годишния му брат Хашем, те са родители още на 27-годишната принцеса Иман, която също се омъжи миналата година, и на 23-годишната принцеса Салма, припомня People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С ботуши, кожени панталони и слънчеви очила във фитнеса - Лени Кравиц показва едно ново ниво на тренировки

Музикантът Лени Кравиц никога не се е свенил да прави смели изявления чрез облеклото си. Очевидно изключение не прави дори и във фитнес залата.  В нов видеоклип, който той сподели, виждаме 59-годишният Кравиц по време на интензивна тренировка. Дотук нищо необичайно, само където вместо с анцунг, маратонки и тениска, Лени е […]

Subscribe US Now