Поли Генова призна, че е била жертва на тормоз

Певицата Поли Генова накара цяла България да настръхне от разказа й за тормоз, който е преживяла. Тя разказа бруталната случка след историята с окървавената Дебора от Стара Загора. 

Красивата изпълнителка сподели, че е била следена. Непознат мъж я преследвал навсякъде и тя се страхувала за живота си. 
“Станах жертва на тормоз още като дете. Спомням си, че родителите ми започнаха от пети клас да ме пускат да се прибирам с градски транспорт, което за мен беше супер свобода. Осъзнаваха, че съм на етап, на който трябва да мога да се справям сама. Това супер.
Обаче в един момент осъзнах, че като отивам на училище и се прибирам – един човек ме следи. Виж колко глупава постъпка. За да не спрат родителите ми да ме пускат сама, не им казах, което е голяма грешка. Казвайте! Казвайте всичко на родители си, дори да ви е страх, защото, когато не споделяте, няма кой да ви помогне”, казва Поли в подкаст по телевизия The Voice. 

“Аз слизах, по-рано, на различни спирки, за да не знае, че ще сляза. Крила съм се, едно много гадно напрежение, че някой непрекъснато те наблюдава. В училище го виждах как седи отстрани и отново не им казах. Не знам дали, може би, съм споделила с приятелите си по-нататък. Но това е много страшно”, обясни още певицата.
“Трябва да сме изключително предпазливи, особено хората, които са познати и предизвикват повече внимание. Това не означава, разбира се, че трябва да се вглъбим и да станем параноични. Но трябва да бъдем внимателни. Аз като родител трябва да съм много внимателна с това какво правят децата ми и до какво имат достъп”, каза Поли Генова.
Изпълнителката на “If love was a crime” призова да опитваме да преодоляваме тези страхове, защото “те са в главата ни”:
“Много често съм улавяла себе си, че изпитвам някакъв вид уплах от нещо, което всъщност е преодолимо и е само в съзнанието ми. Никъде другаде. И от мен зависи да се справя с това, да зная, че това е само един страх – нищо друго.”/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Летисия е на почивка със свекървата

Както традицията повелява, испанското кралско семейство се отдаде на заслужената си лятна ваканция през отпускарския август. Дестинацията е Палма де Майорка, а и там кралица Летисия, крал Фелипе и двете им дъщери Леонор и София не останаха далеч от обективите. Kомпания им прави и кралица София. 84-годишната майка на настоящия испански […]

Subscribe US Now