Когато Летисия е на почивка със свекървата

Както традицията повелява, испанското кралско семейство се отдаде на заслужената си лятна ваканция през отпускарския август. Дестинацията е Палма де Майорка, а и там кралица Летисия, крал Фелипе и двете им дъщери Леонор и София не останаха далеч от обективите. Kомпания им прави и кралица София.
84-годишната майка на настоящия испански крал придружи сина си, снаха си и внучките си на прожекцията на филма “Барби”. Кралското семейство не остана по-назад от истерията, обзела целия свят, и изгледа хита с Марго Роби и Райън Гослинг. А преди това не пропусна да позира с широки усмивки пред насъбралите се фотографи.
Кралица Летисия показа небрежен стил, но отново изглежда елегантно в син панталон и бяла риза. Дъщерите й пък заложиха на тоалети в тон с розовата мания покрай Барби. Кралица София избра за случая дълга рокля в синьо, комбинирайки се по този начин както със сина си, така и със съпругата му.
Общата почивка за снаха и свекърва не е особена изненада. Въпреки охладняването на отношенията между двете преди години, напоследък те демонстрират много близки отношения. Миналата година също прекарах заедно лятната си ваканция в Палма де Майорка, припомня Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Като гладиаторите - къде ще се бият Мъск и Зукърбърг

През юни всичко може да беше само шега, но два месеца по-късно вероятността за боксов мач между Илон Мъск и Марк Зукърбърг изглежда все по-реална. Последната новина за това е свързана с локацията за евентуалния сблъсък. И тя ще е Италия. Както лесно можем да се досетим, идеята е да […]

Subscribe US Now