Ето кой е личност на 2023 г.

Всяка година списание Time избира личност на годината. Според изданието това отличие се дава на човек, който през изминалите 12 месеца е имал най-голямо обществено влияние, било то положително или отрицателно.
Миналата година бе отличен украинският президент Володимир Зеленски, а предишни носители са били Барак Обама и Грета Тунберг. За личност на годината този път Time включват в списъка си китайския президент Си Дзинпин, Владимир Путин, дори Барби, както и популярни актьори и писатели.
Американската изпълнителка Тейлър Суифт обаче отвя всяка конкуренция и стана личност на 2023 г. според списание Time.
За нея главният редактор на списанието – Сам Джейкъбс, казва, че е “рядко срещан човек, който е едновременно създателят и героят в собствената си история”. Според него певицата е “намерила начин да надскочи границите си и да бъде източник на светлина”.
По повод определянето ѝ като личност на годината, Тейлър Суифт дава обширно интервю за Time, в което споделя, че никога досега не се е чувствала толкова горда и щастлива.
Спокойно може да кажем, че певицата определено имаше една доста звездна и изпълнена със събития и постижения 2023 г. Турнето ѝ Eras например направи рекордни боксофис приходи. И това едва ли би било се случило, ако Тейлър Суифт не бе толкова отдадена на музиката си и не се раздаваше максимално на всеки един от 180-минутните си концерти, на които изпълнява по цели 45 песни.
Пред списание Time тя издава, че след няколко поредни концерта не става от леглото си, освен за да си вземе храна и да се върне, за да си хапне в леглото. Освен това краката винаги я болят заради високите токчета, с които танцува на сцената, а и гласът ѝ също пада заради продължителното пеене.
Въпреки голямото натоварване, Тейлър Суифт е удовлетворена от факта, че сега, когато е на 33 години, усеща, че е направила пробив в кариерата си. “И за първи път в живота си съм достатъчно стабилна психически, за да понеса всичко, което идва с това”, откровена е певицата.
Освен с турнето си, тя направи фурор и с албума си 1989, който е отпреди 10 години, но презаписа и стана най-продаваният за тази година. Наред с това тя държи и второто и третото място за най-продавани албуми, съответно с Midnights и Speak Now (Taylor’s Version), с което засенчва постиженията на колегите си Дрейк, Оливия Родриго и Ед Шийрън.
Заслужава си обаче да споменем и няколко други от по-значимите постижения на Тейлър Суифт.
Наред с всичко това, заради което бе избрана от Time за личност на годината, от октомври певицата може да се похвали, че е вече милиардер. И за да сме по-конкретни, 1.1 милиарда долара е нетното ѝ състояние, оценено от бизнес изданието Bloomberg.
Предвид цялото време и усилия, които Тейлър Суифт влага в развитието на мащабната си кариера, мнозина сигурно биха предположили, че едва ли ѝ остава време за личен живот. Но певицата всъщност успява да съчетава работата и любовта доста успешно. А романтичните ѝ връзки винаги са привличали вниманието на медиите.
Изключение не прави и последният ѝ романс с американския футболист Травис Келс, с когото за първи път бяха забелязани през септември. Тогава тя бе сред публиката на един от неговите мачове, редом до майка му.
В интервюто си обаче Тейлър Суифт разкрива подробности за връзката си със спортиста, които феновете ѝ няма как са подозирали. А именно, че двамата всъщност са започнали да излизат още през лятото и когато е отишла на първия му мач, вече са били двойка.
“Някои хора си мислят, че са са станали свидетели на първата ни среща на онзи мач? Никога не бихме избрали това да е първата ни среща”, споделя Тейлър Суифт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гореща фолкпевица влиза в новия сезон на "Ергенът" и ще... СНИМКА

Новият сезон на “Ергенът” още отсега обещава интригуващи ситуации, най-малкото заради новия звезден каст. По традиция дамите, претендентки за голямата награда и сърцето на най-популярния неженен мъж, са готови на всичко, за да приковат вниманието. Ето, че вече е ясна и една от горещите участнички, а в случая положението наистина […]

Subscribe US Now