Гореща фолкпевица влиза в новия сезон на “Ергенът” и ще… СНИМКА

Новият сезон на “Ергенът” още отсега обещава интригуващи ситуации, най-малкото заради новия звезден каст. По традиция дамите, претендентки за голямата награда и сърцето на най-популярния неженен мъж, са готови на всичко, за да приковат вниманието.

Ето, че вече е ясна и една от горещите участнички, а в случая положението наистина намирисва на пожар, защото става дума за новоизлюпена фолкпевица, която е решена на всичко, за да стигне до финалната права. Това е Киара Маджарова.
Новата вила на “Ергенът” е по-луксозна отвсякога, а локацията е… СНИМКИ
Новият сезон стартира през февруари, а по всичко изглежда, че бургаската красавица има намерение да съблазнява сериозно един от най-успешните млади предприемачи у нас – Александър Младенов.

Киара е бивша гимнастичка с куп титли зад гърба си, но сега гради кариера на фолкпевица. Тя има издадени няколко самостоятелни песни, както и колаборации с Емануела, Илиян Бойд и Залия. А всички, които са гледали клиповете ѝ “Фетиш”, “Закачен” и “Вън, вън”, вече са наясно, че младата изпълнителка е особено разкрепостена и определено не се притеснява от нищо.
Изненада: “Ергенът” Евгени пожела нещо много неочаквано на новия СНИМКА
Разбира се, според мнозина новоизлюпената чалга звезда влиза в “Ергенът”, за да натрупа по-бързо слава и да си направи реклама, която й е особено нужна в този момент. Същото направи и Джия в миналия сезон на романтичното риалити. А дали ще успее да съблазни най-желания тв ерген, предстои да разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Имала ли е извънбрачна връзка кралица Летисия

Британското кралско семейство не е единственото, за което се пишат книги – одобрени от него или не. Наскоро испанската монархия беше подложена на атака, която едва ли ще се отрази добре на имиджа на краля и кралицата. В книгата Letizia and I (“Летисия и аз”) Хайме дел Бурго твърди, че […]

Subscribe US Now