Изневерила ли е на годеника си Сидни Суийни

След драматичната ѝ роля в “Еуфория”, сме повече от готови да видим Сидни Суийни в по-различно амплоа в романтичната комедия Anyone But You, която ще тръгне по кината през декември. Засега за филма знаем, че историята му се върти около двама души, които първоначално едва се понасят, а снимките са били забавно преживяване за целия екип.
През май пред People Сидни Суийни издаде, че се е смяла “24/7” на снимачната площадка и много се вълнува филмът да излезе. Колегата ѝ Глен Пауъл пък сподели, че са си прекарвали страхотно всеки ден.
Именно покрай работата по Anyone But You обаче плъзнаха твърдения, че Сидни Суийни и Глен Пауъл са пренесли романса си и в реалния живот. Тези спекулации бяха подклаждани най-вече покрай техни общи снимки в Австралия, които актрисата преди време качи в Instagram, а също и след появата им заедно на CinemaCon 2023 в Лас Вегас през април.
За капак на всичко през същия месец стана ясно и че Глен Пауъл се е разделил с половинката си Джиджи Парис. При Сидни Суийни пък ситуацията е още по-деликатна, тъй като тя е сгодена за Джонатан Давино.
Очевидно обаче актрисата изобщо не могат да я жегнат каквито и да било твърдения, че е изневерила или че е имала романс с колегата си Глен Пауъл.
В интервю пред Variety Сидни Суийни смело заявява: “На мен и Глен не ни пука. Толкова се забавляваме заедно и се уважаваме толкова много. Той е толкова трудолюбив, аз също съм трудолюбива.” Според актрисата хората просто обичат да спекулират, а нея пък хич не я притеснява да ги остави да го правят.
И всичко това не са просто думи, които тя казва. Уил Глук, режисьорът на Anyone But You, издава, че Сидни Суийни е “брилянтна в много неща”, включително и в начина, по който се справя с реакциите на хората в социалните мрежи. За твърденията, че тя и Глен Пауъл са били във връзка и извън снимачната площадка, режисьорът признава, че в началото са били възприемани странно, но от един момент нататък вече никой не им е обръщал внимание.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тото продължава да копае дъното! Това разкритие тотално ще го унищожи ВИДЕО

Йонислав Йотов – Тото продължава да копае дъното с всяка следваща крачка, с която се опитва да се оневини покрай скандала с Тити Папазов. Той пусна скандален клип от затвора, с който се опита дам се изкара жертва и неудобен за “демократичното общество”.  Истината се оказа друга и за пореден […]

Subscribe US Now