Голият Свети Валентин на Елизабет Хърли

Дори и на 57-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна визия. Актрисата, за която времето сякаш е спряло, продължава да изглежда все така зашеметяващо. И самата тя явно си дава сметка за това.
Затова и често публикува снимки в Instagram с доста оскъдно облекло, а понякога и без такова. Последната е само отпреди два дни. На нея звездата позира в леглото гола, прикрила интимните си части с нещо като плюшена възглавница. “Честит Свети Валентин”, пише Хърли под кадъра.
Актрисата, която е и бивш супермодел, знае как най-добре да застане пред камерата. Затова тя е заела предизвикателна поза в леглото, която идеално подчертава страхотната ѝ фигура. Красивата визия е допълнена от свободно спуснатата коса и лек грим. И резултатът е – снимка, на която може само да се възхитим.
Преди няколко дни актрисата сподели кратко видео с откъс от фолма “Остин Пауърс”, с което отдава почит на музиканта и автор на песни Бърт Бахарак, който почина наскоро на 94-годишна възраст. Той стои зад голямата част от музиката на филма и дори има кратка роля в него.
Малко преди това актрисата зарадва феновете си с нова порция снимки по бански, като за пореден път демонстрира, че една жена може да изглежда невероятно, дори и на 50+.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената на Васил Драганов, обвинена, че е "бременна от квартален кебапчия", хвърли голяма бомба!

След като актьорът Васил Драганов обяви, че жена му Андреа го е изоставила и в момента е “бременна от квартален кебапчия”, ето, че историята придобива вече все по-скандален характер. Преди броени минути Андреа Драганова написа дълъг пост в профила си в социалните мрежи, в който не е спестила абсолютно нищо […]