Сандра Бълок наистина иска почивка от киното

За всички тези години в Холивуд Сандра Бълок е участва толкова много филми, че пръстите на ръцете и краката няма да ни стигнат, за да ги изброим.
Последно я гледахме в “Изгубеният град”, но очевидно 57-годишната актриса иска да забави темпото. Още преди няколко месеца загатна, че иска да си вземе почивка от работата, но сега разбираме, че е била наистина сериозна.
В интервю за The Hollywood Reporter актрисата потвърждава, че се чувства много изморена и просто иска да си вземе почивка от работата. Бълок казва, че не иска да зависи от графика на някой друг, а от своя собствен.
Тя дори признава, че се чувства толкова изморена, че е наясно, че не може да взима правилните за нея решения. Но пък и няма точна представа колко дълга ще бъде тази почивка от киното. Въпреки това, ще можем да я видим отново на голям екран съвсем скоро, защото има малка роля в “Убийствен влак” с Брад Пит.
В интервюто тя говори и за промените, които е направила по историята на “Изгубеният град”. Сандра Бълок е настояла героинята ѝ да бъде малко смела и вкарана в екшъна, а героят на Чанинг Тейтъм пък да бъде малко по-чувствителен. Все неща, които не са чак толкова типични за приключенски персонажи. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Всички петъци са хубави, но онези, които са слънчеви и топли, са още по-хубави. Така е някак по-лесно човек да се настрои за така жадуваните (и заслужени, разбира се) почивни дни. Е, ако можеха да не са два, а повече, щеше да е по-добре, но за момента такова е положението. […]