Обявиха, че е починал известен роден влогър, истината се оказа шокираща!

Тази сутрин личният профил на влогъра и плейбой Фавиол Сефери осъмна с новината за неговата смърт. Това притесни много негови приятели и роднини, а майка му дори влезе в болница. 

“С дълбока тъга ви съобщаваме, че тази вечер загубихме нашия скъп приятел и колега Фавиол Сефери. Светът няма да бъде същият без усмивката, енергията и любовта която даваше на всички ни. Желаем светъл полет на душата ти.

Екипът на House of Insomnia поднася съболезнования на роднините и близките. Пожелаваме им много сила в този тежък момент и си обещаваме да продължим по пътя с любов, чест и достойнство в негова памет”, гласи съобщението от колегите му, което е поместено и в неговия Инстаграм профил. 
Наш репортер позвъни на мобилния телефон на Фавиол, той вдигна и веднага ни стана ясно, че е жив и здрав. Той обясни за БЛИЦ следното: “От 5 години имам хора, които се грижат за социалните ми мрежи, тъй като има много поръчки на парфюмите ми там. Снощи казах на екипа, че нашите отношения ще приключат, като днес да се видим и да  се изясним. Последва спор и аз след това нямах достъп до социалните си мрежи. Те са го направили от яд, че ги уволнявам. Искам да успокоя моите близки и приятели, жив съм. Сега ще видя какви действия ще предприема, вероятно ще се стигне и до съд”. 
Албанецът, който от години живее в България, се прослави като организатор на редица конкурси за красота, а също и със своя марка парфюми. Добре познат е в нощна София и по-специално в дискотеките, тъй като го раздава голям бохем и истински плейбой. /show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Арнолд Шварценегер сбъдне мечтата на Крис Хемсуърт

Наскоро Арнолд Шварценегер и Крис Хемсуърт заснеха промоционален видеоклип за Netflix, но без дори да имат възможността да се срещнат. Видеото всъщност се реализира докато и двамата актьори са в различни държави, благодарение на зелен екран. В крайна сметка и за негова радост, Крис Хемсуърт успява да се запознае с […]

Subscribe US Now