Мъжът, който притежава цялото сърце на Кейт Хъдсън

Освен успешна актриса и напоследък прохождаща певица, Кейт Хъдсън е и щастлива майка. Преди борени дни 43-годишната звезда сподели симпатично видео в своя Instagram профил, за да отбележи рождения ден на своето най-голямо дете – сина си Райдър, който навършва цели 19 години.
“Този млад мъж притежава цялото ми сърце”, гласи посланието на Кейт към видеото. “Забавен, любящ, мил, лоялен, чувствителен – това е Райдър, милият ми син. Обичам да отбелязвам деня, в който е роден. Защото неговото раждане промени живота ми завинаги и донесе толкова много радост и смях всеки ден. Обичам те безкрайно, Райдър. Честит рожден ден.”
Kъм публикацията Кейт добавя кадри, които показват как тя и Райдър прекарват времето си заедно – дали в тренировки на балетни пози, или имитирайки Хари Стайлс, облеклото и британския му акцент. Или пък просто позирайки за стоплящи сърцето снимки през годините.
19-годишният Райдър е плод на любовта между Кейт и бившия ѝ съпруг Крис Робинсън – фромтмен на американската рок група The Black Crowes, припомня HollywoodLife.
В момента актрисата е сгодена за Дани Фуджикава. Предложението за брак бе направено преди цели четири години, още от момента, в който двамата започнаха романтичната си връзка. Но явно засега брак не се планира, въпреки че двойката вече има дъщеря – Рани Роуз, родена през 2018 г. Освен Райдър и Рани, Кейт има и 11-годишен син Бингам от бившия си годеник Мат Белами.
Наскоро Кейт изненада всички с новината, че ще издава музикален албум. Оказва се, че звездата има певчески заложби и затова не се колебае да се изяви в това ново амплоа. Точна дата засега не е обявена, но се предполага, че албумът ще се появи някъде през настоящата година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жестокото изискване на Камила към Кейт Мидълтън

Автобиографията на принц Хари Spare вече официално е по книжарниците и налична за онлайн поръчка. Макар че вече до голяма степен знаем кои са “бомбите” в нея, след като бройки на книгата се появиха седмица преди премиерата й у някои от големите световни медии. Раздори, мръсни номера и дори физическа […]

Subscribe US Now