Горещо! Ето коя красавица стана “Мис Ферма” и какво показа… СНИМКИ 18+

Зрелищен конкурс за “Мис” събра очите на изтерзаните от селския труд мъже във “Фермата”, а една от най-атрактивните участничките беше избрана за № 1. В свирепа конкуренция с жените в стопанството до първото място се добра атлетичната бивша хандбалистка Камелия. Вместо корона, тя получи венец от цветя и лента от зебло.

В първия тур риалити героините, които доскоро въртяха мотики и чукове, облякоха официални тоалети, сложиха високи токчета и дефилираха под одобрителните погледи на мъжкото жури.
Изненада! Тв водещият Иван влезе като участник във “Фермата” и… СНИМКИ

Във втория тур те трябваше да демонстрират сексапил по бански, но повечето се смутиха и прикриха заадните си части с панталони, кърпи и дъждобрани. Eдинствено домакинята Аксения прояви смелост и се разходи по изрязани прашки, над които беше наметнала розова риза.
Хепи Ванче храни с буламачи участниците във “Фермата” СНИМКА
Самоуверената й походка раздвижи плата и не остави нищо на въображението. “Тази вечер ще се мре – кой от инфаркт, кой от инсулт”, коментира хлебарят Финци.

В последния, трети тур, участничките представиха своите таланти. Многодетната майка Веселка и яхнетана стюардеса Хепи Ванче се изявиха като поетеси. Аксения би тъпан, учителката Нина пя народна песен, а гимнастичката Валерия представи танц с лента и бухалки под съпровода на тъпан и кавал. Камелия забърка шотове за всички и, в крайна сметка, спечели конкурса с три гласа. За награда тя получи плодове, пенливо вино и разходка с лодка, която реши да сподели със съфермерката си, народната певица Лили./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Леонардо ди Каприо в 30 факта

Днес, 11 ноември, рожден ден празнува американският актьор, продуцент и природозащитник Леонардо ди Каприо. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now