Поредно “наказание” за принц Хари и Меган Маркъл от страна на крал Чарлз

На 15 юни крал Чарлз ще отпразнува рождения си ден с обичайния празничен парад, известен като Trooping The Colour. Събитието е едно от най-тържествените в календара на монархията и обичайно се очаква от цялата нация.
Затова и интересът към това кой ще участва в него и кои членове на кралското семейство ще се появят на балкона на Бъкингамския дворец е огромен. Миналата седмица стана ясно, че Кейт Мидълтън няма да е там заради заболяването си.
А преди ден източници на списание People потвърдиха, че принц Хари и Меган Маркъл не са получили официална покана за събитието. Те не бяха поканени и през 2023 г., когато беше първият път, в който рожденият ден на крал Чарлз се отбелязва по този начин.
Новината едва ли изненадва някого предвид факта, че отношенията между херцозите на Съсекс и работещите членове на кралското семейство са обтегнати. Хари не беше допуснат да се види с баща си и миналия месец, когато за кратко беше в Лондон.
Двойката последно присъства на Платинения юбилея на Елизабет Втора през 2022 г., когато наблюдава тържествения парад от вътрешна стая в Бъкингамския дворец, запазена за неработещите членове на кралското семейство.
На балкона на двореца по случай Trooping The Colour принц Хари и Меган Маркъл са излизали два пъти – през 2018 г. и 2019 г. А предвид настоящите им отношения с кралското семейство няма изгледи скоро отново да ги видим там.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е секси половинката на племенника на крал Фредерик

В последната година и половина много неща се промениха в датския кралски двор. Първо кралица Маргрете премахна титлите “принц” и “принцеса” за децата на по-малкия си син принц Йоаким с идеята никое от тях да не се чувства “резервно”, подобно принц Хари. Навръх новата 2024 г. пък Маргрете се оттегли […]

Subscribe US Now