Коя е секси половинката на племенника на крал Фредерик

В последната година и половина много неща се промениха в датския кралски двор. Първо кралица Маргрете премахна титлите “принц” и “принцеса” за децата на по-малкия си син принц Йоаким с идеята никое от тях да не се чувства “резервно”, подобно принц Хари.
Навръх новата 2024 г. пък Маргрете се оттегли и отстъпи престола на големия си син Фредерик. Междувременно Йоаким и семейството му се преместиха да живеят в САЩ, а най-големият му син и племенник на Фредерик замина да учи в Австралия.
Говорим за граф Николай, който от доста време привлича вниманието на медиите. 24-годишната кралска особа е успешен модел, който работи с Dior и Burberry. Междувременно учи и отделя достатъчно време на приятелката си.
Бенедикте Туструп определено може да се смята за късметлийка, че е спечелила сърцето на един от най-желаните ергени в Дания. Тя е основател на BénéSoie – компания за продукти от рециклирана коприна заедно с майка си и баба си.
Бенедикте пише, че голяма част от продуктите шие сама на ръка, като междувременно също е посветена на ученето – в момента кара магистратура в Училището по бизнес на Копенхаген и е на стаж в инвестиционната компания A.P. Moller.
Именно в училище се запознава за Николай – двамата са били съученици в Копенхаген, а връзката им е започнала през 2018 г. И продължава до днес – Бенедикте е заедно с графа в Сидни, където двамата учат в Технологичния университет, пишат Hello.
В свободното си време не пропускат да пътуват до Бали, Нова Зеландия, както и до Европа, да се наслаждават на изискани ястия и да се забавляват с екстремни спортове – наистина кралски живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Йоана Николова - бившата ни гимнастичка, която краси страниците на Playboy

Йоана Николова е една от най-талантливите ни гимнастички, които неведнъж са ни давали поводи за гордост. Шампионка на България за 2015 и 2016 г. Има още безброй титли и медали. Отказа се от спорта след тежка травма и загуба на близък човек през 2020 г. В момента следва “Спортен мениджмънт” в НСА. […]

Subscribe US Now