Актрисата, която сподели своя гола снимка

Известните личности доста често стават жертви на хакерски атаки, чрез които злонамерени хора се сдобиват с лични и понякога чувствителни снимки.
Случвало се е с редица актриси като Дженифър Лорънс например преди години. Случило се е и с Уилоу Шийлдс, която познаваме от филмите за “Игрите на глада”.
Хакери са успели по някакъв начин да се доберат до снимки на Шийлдс, които тя не би искала да достигат до интернет пространството. И са започнали да я изнудват. Поне така твърди самата актриса в профила си в Instagram.
Уилоу Шийлдс обаче е решила да избере интересен подход. Тя публикува в профила си в социалната мрежа въпросната снимка, с която е изнудвана от хакерите. Актрисата пише, че по този начин си връща контрола върху ситуацията, споделяйки снимката първа.
Според написаното от нея, хората, които я изнудват, твърдят, че имат още подобни нейни снимки, като дори и по-пикантни от тази. “Няма да позволя на някой друг да прави избори, засягащи собственото ми тяло, няма да позволя на някой да има власт над мен.”
Шийлдс твърди, че вече е сезирала ФБР и се надява те да открият хората, отговорни за това престъпления. “Споделям това и защото знам колко много хора ежедневно са засегнати от порно за отмъщение и изтичане на голи снимки.” Уилоу Шийлдс завършва поста си с думите, че това е нейното тяло и ще го споделя с когото си поиска.
Нещо подобно направи и Бела Торн през 2019 г. Тогава тя публикува свои голи снимки, с които е била изнудвана отново от злонамерени хора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рейчъл Билсън с още откровения за секса

Рейчъл Билсън за пореден път доказва, че не е от свенливите знаменитости и не се притеснява да бъде откровена за сексуалния си живот. През март тя направи изненадващо разкритие, а сега навлиза в повече детайли относно позициите, които харесва и не харесва в секса. Преди няколко седмици, в епизод от подкаста […]