Не е за вярване какво крие Веско Маринов в трезора си СНИМКА

Ако си мислите, че Веселин Маринов крие огромно и неподозирано богатство в личния си трезор, ще останете, меко казано, изненадани от съдържанието. Не казваме, че там няма друго, но това, което той показа наскоро, обра точките.

Емблематичният изпълнител бе един от гостите в последното издание на “С Рачков всичко е възможно” и прие с усмивка въплъщението си на “колекционер”, притежаващ най-скъпата колекция горчиво вино в света. А накрая показа и какво крие през цялото време в трезора си – не какво да е, а малка лятна жълта рокля на закачалка. 
Веселин Маринов изненадващо уволни балерините си, причината е… СНИМКА

“Лятна жълта рокля” всъщност е една от емблематичните песни на големия изпълнител, която дебютира на музикалната сцена през 2014 година. Песента е част от албума “Островът на любовта” и е по музика и аранжимент на Красимир Гюлмезов и текст на Мариета Ангелова. 
Ето коя световноизвестна звезда преобръща живота на Веско Маринов СНИМКА
И да, в клипа към песента жената е облечена именно в лятна жълта рокля, с която и Рачков нямаше как да пропусне да се заиграе в шоуто си. 
В момента Веско Маринов е на финала на турнето си “40 години на сцена”, с което обикаля страната от април насам. На 23 и 24 ноември той ще направи и своите заключителни концерти в Зала 1 на НДК./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шок! Вместо сватба - раздяла за Калин Врачански СНИМКИ

Личният живот на Калин Врачански прилича на истински кошмар, особено в настоящия период, след като той се раздели с Александра – жената, за която много негови приятели бяха убедени, че е голямата му любов. Двамата имаха дългогодишна връзка и очакванията бяха скоро да чуят Менделсон. Уви, вместо това, се разделиха, […]