Шок! Вместо сватба – раздяла за Калин Врачански СНИМКИ

Личният живот на Калин Врачански прилича на истински кошмар, особено в настоящия период, след като той се раздели с Александра – жената, за която много негови приятели бяха убедени, че е голямата му любов.

Двамата имаха дългогодишна връзка и очакванията бяха скоро да чуят Менделсон. Уви, вместо това, се разделиха, а според тиражирани информации инициатор за това е била Александра Стоянова. Врачански е в абсолютен шок от решението й!
Опа! Калин Врачански се готви да мине под венчило

Въпреки дългите години съвместен живот, актьорът така и не се решавал да предложи нещо по-сериозно на приятелката си, която по всичко изглежда, е искала вече да създаде семейство и деца с него.
Калин Врачански с изненадващо признание за личния си живот, оказа се, че е…
“Александра искаше да има с него истинско семейство, да имат деца. Нито едното не се случи, а отношенията им забуксуваха в някаква рутина. От доста време тя е споделяла, че изпитва чувство на обреченост, че няма никакво развитие, това ѝ тежеше. Калин обаче винаги е бил категоричен, че сватба няма да прави в живота си”, пише “Флагман”.
Александра се изморила да чака Врачански да се осмели на важната крачка в живота си и просто взела решение да продължи нататък в живота си без него. “Решението ѝ изглежда напълно правилно и разбираемо”, убедени са общи познати на доскорошната двойка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пълен шок в "Игри на волята", от шоуто си тръгна... СНИМКИ

На арената в “Игри на волята” снощи стана много горещо, защото изтощителна капитанска битка излъчи изненадващ победител. Крайният резултат предизвика всеобщо изумление. Един срещу друг се изправиха Зорница, Валери и Алекса, но нито един от тях не очакваше, че финалната загуба може да е фатална за някого. Елиминацията беше изненадваща, […]