Принцеса Леонор в светлините на прожекторите

Обществената дейност на Летисия винаги успява да привлече вниманието, не само защото е в най-разнообразни сфери, но и защото кралицата винаги демонстрира безупречен стил. От няколко месеца тя си има верен помощник – принцеса Леонор.
16-годишната престолонаследничка все по-често изпълнява задължения към короната.
Преди дни тя участва във връчването на наградите на фондацията Princesa de Girona в Барселона. Там беше заедно с родителите си крал Фелипе и кралица Летисия, както и с по-малката си сестра инфанта София.
Облечена в женствена рокля в небесносиньо Miphai и обувки на ток Carolina Herrera (и двете на испански брандове) Леонор произнесе и реч по случай третото издание на наградите.
Сестра й беше не по-малко красива в топ и широки панталони Bruna Coleccion и отново с обувки Carolina Herrera.
Не можем обаче да не признаем, че отново кралицата спечели вниманието ни с екстравагантна тъмносиня рокля с голо рамо на испанския бранд Boüret и обувки в същия цвят на… точно така, Carolina Herrera.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Калин Сърменов попиля тези актьори от "Татковци"! Срина ги със земята, но по-късно... СНИМКА

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов показа остър език и захапа по-младите си колеги Филип Буков и Стефани Ивайло, които познаваме добре от сериала “Татковци”.  Младите актьори се оказаха трън в очите на Сърменов и той изригна с мощен статус в социалните мрежи, но по-късно бе премахнат. Но пък последва […]